HBO stage

STAD, hét projectbureau voor jongeren, zoekt ondernemende en creatieve stagiairs!

Wat ga je doen
Als stagiair bij STAD ontferm je je voornamelijk over ons programma Slimpact. Hiervoor ga je maandelijks aan de slag met creatieve oplossingen voor maatschappelijke thema’s die door opdrachtgevers worden aangereikt. Je krijgt de ruimte om creatieve en innovatieve concepten voor hen te bedenken én uit te voeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor STAD’s social media: je zorgt er samen met je collega’s voor dat deze worden voorzien van geschikte content. Je bedenkt en produceert mediaproducten (opleiding afhankelijk) die passen bij lopende projecten/ actuele onderwerpen. Tot slot assisteer je bij jongerenprojecten en denk je mee over de ontwikkeling hiervan. Zo kun je daadwerkelijk helpen bij de organisatie van een evenement of promotieacties opzetten. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. Nieuwe initiatieven worden enorm gewaardeerd! Hoewel er heldere kaders en doelstellingen zijn, krijg je bij STAD veel vrijheid en werk je zowel zelfstandig als in teamverband.

Profiel:
• Je volgt een relevante MBO opleiding, op het gebied van media(vormgeving), evenementen, marketing of communicatie
• Je woont in (de omgeving van) Alkmaar
• Je bent creatief, innovatief en enthousiast
• Je beschikt over een ondernemende en flexibele instelling 
• Je hebt een connectie met de doelgroep jongeren

Wat biedt STAD?
Stage lopen bij STAD betekent veel creatieve vrijheid, werken in een leuk en jong team en tal van mogelijkheden om je op diverse persoonlijke en ambitieuze manieren te ontwikkelen. Wil je zelf een project opzetten? Dat kan. Altijd al iets nieuws willen leren? Dat kan. STAD is de ideale stageplek voor ondernemende studenten die graag (creatieve) projecten bedenken, voorbereiden en uitvoeren!

Over STAD:
Stichting Talent And Dreams, oftewel STAD, is hét jongeren projectbureau in Alkmaar. STAD begeleidt jongeren bij het opzetten van hun eigen projecten. Dat betekent dat wij jongeren helpen bij alles wat ze nodig hebben om een idee daadwerkelijk te realiseren!

Opleiden binnen de organisatie
Op zoek naar een leuke, uitdagende en unieke stage? We got you! Bij STAD creëer jij tijdens jouw stage de tofste producties zowel online als offline. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en geven je de vrijheid deze te ontwikkelen.

STAD heeft in de afgelopen 12 jaar al meer dan honderd stagiaires opgeleid vanuit diverse opleidingen. Ons vaste team is net zo divers als de stagiairs die we begeleiden: we komen uit de journalistiek, eventbranche, creatieve sector, marketing/communicatie hoek en het sociaal cultureel werk. Geïnteresseerd? Stuur dan nu een sollicitatiebrief vergezeld van je CV!

Deel dit via: