Heb jij ook een goed idee?

Alkie Cult Walk

Jouw nieuwe uitgaansavond, dé interactieve stadswandeling voor jongeren!

Vrijdag 28 mei is het zo ver, de aller eerste editie van de Alkie Cult Walk. Van 17:00 uur tot 20:00 uur heb jij de kans om weer eens optimaal te genieten met je vrienden in de stad. Loop langs leuke horeca gelegenheden en ontvang de gekste kortingen op drankjes en heerlijke hapjes. Verder zijn er toffe activiteiten zoals een silent disco, je eigen T-shirt customizen en een Photo Booth.

En het entree is helemaal gratis!
Reserveer nu voordat er geen plekken meer zijn.

Wil jij ook een zelf gemaakt shirt en leuke foto’s mee naar huis? Nodig je dan je vrienden uit en koop nu snel een kaartje, want deze corona proof uitgaansavond wil je niet missen!

Reserveer hier je kaartje!

Volg ons op instragram @alkie.cult.walk en maak kans op 4 gratis kaartjes en meer 🙂

De stadswandeling begint bij het kruidhuisje. Hier kan je beginnen met genieten van live muziek en een drankje. Hier is ook een mini fotoshoot en een aandenken in de vorm van een polaroid. Vervolgens loop je door naar het Katten cafe, waar de lieve kittens je graag serveren.

Daarna loop je dwars door het centrum van Alkmaar door naar Kowalski om een lekker hapje en drankje te halen.
Met de zon op je gezicht loop je door richting de Silent Disco. Op het STAD Kantoor waar je je weer heel even in een mini club. Met je koptelefoon ga je eindelijk weer een keer los met je vrienden.

Uitgeput vervolg je je weg naar Stadsstrand de Kade die je serveert voor een heerlijke prijs een heerlijk drankje en hapje. De avond wordt ook in stijl afgesloten bij HAL25, waar je naast een heerlijke deal je creativiteit helemaal kwijt kan in het customizen van je eigen t-shirt.

Bekijk de volledige route in google maps hier

Nodig je vrienden uit en kom mee doen met deze nieuwe jongeren wandeltocht! Haal je kaartjes nu hier.