Heb jij ook een goed idee?

Youth Pride Alkmaar: ‘Let the circus begin’

Joehoe er gaat iets heel tofs gebeuren! Stichting Queer Events, a.k.a Daan Hin en Maartje Bakker organiseren dit jaar een eigen jongerenboot en afterparty tijdens de Alkmaar Pride 2019.

Dat is me nog eens wat. Die twee blijven actief in Alkmaar! 23 t/m 26 mei vindt de Alkmaar Pride plaats. Dat is week vol feest, vertier en gezelligheid om de acceptatie en integratie LGBT+ inwoners van Alkmaar en omgeving te vergroten en zichtbaarheid en kleur te geven aan onze regenboogstad. Een belangrijke en vooral leuke week wat ons betreft!

Daan en Maartje zijn dit jaar actief betrokken bij de Alkmaar Pride. Daan heeft er voor gekozen een eigen jongerenboot op te zetten die tijdens de grachtenparade mee zal varen. Hoe tof is dat! Deze boot zal vol zitten met jongeren die zich verbonden voelen met dit feest. Het thema luidt: Circus. Alle jongeren aan boord zullen zich opdoffen binnen dit thema, er is muziek, entertainment en de boot zal kleurrijk versierd zijn! Zo probeert de organisatie iedereen die meevaart een onvergetelijke dag te geven en zoveel mogelijk aandacht te trekken van het publiek. Duimen dat ze wellicht nog een prijs binnenslepen!

Na de boottocht staat er ook nog een heel leuk feest op de planning. De zogenoemde afterparty vindt plaats in Spotlight Alkmaar. Iedereen die zich verbonden voelt met de Alkmaar Pride en jongerenboot is welkom op dit feest. Om zo te vieren dat we mogen zijn wie we zijn. Op dit spetterende feest is ook weer muziek en passend entertainment aanwezig. Daarnaast zal er een heuse Miss Drag Verkiezing plaats vinden.

De stad zal volhangen met toffe posters en promotie over dit initiatief! Maar mocht je je al graag willen aanmelden of wil je hier meer over weten kun je makkelijk contact opnemen met de organisatie via daanhinqe@outlook.com

Featured image by Ineke Vrasdonk


Fase: Voorbereidingsfase